O MENI

Zapravo, ovdje nije riječ o meni nego o Njemu… o Onome zbog kojeg sam ja na ovome svijetu i o Onome zbog kojeg je ovaj blog zaživio – o Onome koji je rekao da je PUT, ISTINA I ŽIVOT – o Isusu!

Samo u odnosu s Njim, možemo naći pravi, istinski smisao života.

No, sada ipak, nakon nešto više od dvije godine postojanja ovog bloga, nekoliko riječi i o meni – zovem se Marina, dijete sam Božje jer me On usvojio preko svoga Sina Isusa – to je moj izvor smisla ovog prolaznog života… sve prolazi, sve se mijenja, ali On uvijek i zauvijek ostaje – zauvijek ostaje i Njegova ljubav jer je On ljubav, a zbog toga mogu moje dane živjeti u miru i radosti . Da, mogu, ali ponekad to smetnem s uma i borim se s raznoraznim stvarima… Kao i svatko od nas, netko manje, netko više… Pokušavam svakodnevno biti u Riječi i dozvoljavati Riječi da me oblikuje i usmjerava. Ako uspijevam u tim pokušajima, tada sam ispunjena Njegovim mirom i zahvalnog srca… Tada mogu biti ono što jesam! Tada mogu biti supruga, kakvu Matej treba i mama, kakvu trebaju Tin (moj devetogodišnjak) i Natan (moj petogodišnjak).

Osim Riječi, volim čitati i neke dobre knjige, koje me nadahnjuju i potiču na bliskiji hod s Gospodinom – neke dijelove takvih knjiga, dijelim ovdje s vama jer je vizija ovog bloga pomoći onima koji traže odgovore na pitanja smisla života, a one koji su već našli pravi odgovor u Isusu Kristu, potaknuti na još dublje zajedništvo s Njim.

Osim čitanja, volim i glazbu koja slavi Ime Isusa Krista; uživam u mnogim takvim pjesmama štovanja i proslavljanja Njega koji je jedini vrijedan svake slave!

Kao što sam već spomenula, pokušavam biti “dobra mama i žena”, ali to bi ostalo samo na pokušajima kada ne bih poznavala Spasitelja – On me još uvijek oblikuje i vjerujem da će sve izvesti na dobro jer Ga ljubim – zaštit će moju djecu od mojih pogrešaka i propusta, zaštit će moj brak, moj odnos s mužem – i naša je ljubav sve jača i jača, nakon 11 godina braka, samo zbog toga jer je Isus među nama i u nama. Kako je Isus postao moj Spasitelj, možete pročitati ovdje

Eto, dragi moji, ovo bi se moglo nazvati i “razotkrivanje” 😉  dosad nisam smatrala uopće važnim pisati nešto o sebi, ali eto, možda je vrijeme da me bolje upoznate… no i ako mene nikada ne upoznate, neće ništa izgubiti, a ako upoznate Isusa Krista, dobit ćete sve!

Budite blagoslovljeni i ohrabreni kroz sve ono što ćete na ovom blogu naći, ali najviše budite s Isusom nasamo – tu je izvor svih blagoslova! 🙂

 

 

 

 

4 comments on “O MENI

  1. Marina! Sestro u Kristu, drago mi je da sam naišla na ovaj tvoj blog. Hvala Bogu što ima ljudi koji su slični našem Tvorcu i koji Ga svojim životima žele proslaviti. Imam dosta sličnosti s tobom i rado bih nekako stupila s tobom u kontakt, pošto i ja pišem na jednom blogu na razne teme iz Biblije. Bilo bi lijepo s tobom razmijeniti iskustva. Neka tebe i tvoju lijepu obitelj čuva i vodi dalje kroz život ka našoj nebeskoj domovini. Božji blagoslov!

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s